BBS esiintyy Småbolagsdagen:illa Tukholmassa

29.05.2019

BBS - Bioactive Bone Substitutes, ortobioloogian innovaattori, ilmoitti tänään, että yhtiön kaupallinen johtaja Paul Watkins esittelee yhtiötä Småbolagsdagenissa Tukholmassa 3. kesäkuuta 2019.

Småbolagsdagen on Aktiespararnan (Ruotsin Osakesäästäjien) järjestämä pääomamarkkinapäivä, joka järjestetään maanantaina 3. kesäkuuta 2019 Tukholmassa sijaitsevassa Sheraton-hotellissa. BBS – Bioactive Bone Substitutes:in kaupallinen johtaja Paul Watkins esittelee yhtiön lyhyesti klo 10.40, jota seuraa lyhyt kyselyjakso. Myös yhtiön toimitusjohtaja Pekka Jalovaara on tilaisuudessa läsnä.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumislomakkeita löytyy Aktiespararnan verkkosivulta: https://www.aktiespararna.se/smabolagsdagen.

Contact
Pekka Jalovaara, CEO
Phone: +358 505 52 92 75
E-mail: pekka.jalovaara@bbs-artebone.fi

Paul Watkins, CCO
Phone: +358 404 856 034
E-mail: paul.watkins@bbs-artebone.fi

BBS – Bioactive Bone Substitutes Oyj yhtiöstä
BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on johtava ortobiologian yhtiö Suomesta. Yhtiön teknologia, Artebone®, on seuraavan sukupolven luun korvike, jonka käyttökohteina ovat luuvauriot ja paranemisongelmat raajoissa kuten kädet ja nilkat, lapaluu ja lantio. Sen ylivoimaiset ominaisuudet johtuvat poronluusta uutetuista kasvutekijöistä yhdistettynä rakenteen tarjoavan TCP (trikalsiumfosfaatti) granuloiden kanssa ja jolla on potentiaalia muuttaa ortopedisia leikkauksia. Ensimmäinen tuote, Artebone® pasta, on valmis ja hakemusprosessi kaupallistamisen mahdollistavan CE-merkin saamiseksi on menossa. BBS:n hyväksytty neuvonantaja Nasdaq First North Ruotsissa ja Suomessa on Stockholm Certified Adviser AB, +46 70 551 67 29, info@certifiedadviser.se. Lisätietoja: www.bbs-artebone.fi.