BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: Uusi toimitusjohtaja on valittu BBS:lle

14.10.2019

Tänään pidetyssä BBS Oy:n hallituksen kokouksessa FT Ilkka Kangasniemi on nimitetty toimitusjohtajaksi 15.10.2019 alkaen. Keväällä 2019 BBS:n hallitukseen valittu Kangasniemi on pitkän linjan biomateriaali-alan kaupallistamisen ja tuotekehityksen osaaja, joka on toiminut usean alan yhtiön hallituksessa ja johdossa. Yhtiön lähiajan tavoitteisiin kuuluu siirtymävaiheessa olevan organisaation muuntaminen markkinoinnin ja myynnin tarpeita vastaavaksi. Lisäksi yhtiö vahvistaa nimityksellä johdon resursseja keskittyä lähiajan tavoitteisiin, tuotekehityksen loppuun saattamiseksi ja tuotemyyntiluvan saamiseksi ensimmäiselle tuotteelle, ArteboneÒ paste. Yhtiö jatkaa myös uusien tuoteversioiden tuomista markkinoille.
Yhtiön entinen toimitusjohtaja prof. Pekka Jalovaara siirtyy yhtiön neuvonantajaksi ja jatkaa hallituksen jäsenenä.

Lisätietoja antavat
HPj Jarmo Halonen, Puh: +358400732358,
Tj Ilkka Kangasniemi, Puh: +358407080307,

Tämä on tieto, jonka BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on velvollinen julkistamaan EU:n markkinoiden väärinkäytön asetuksen mukaisesti. Tiedot on toimitettu julkaisemista varten edellä mainitun yhteyshenkilön edustajan välityksellä 14. lokakuuta 2019 klo 16:00 (UTC+2:00).

BBS – Bioactive Bone Substitutes Oyj yhtiöstä
BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on johtava ortobiologian yhtiö Suomesta. Yhtiön teknologia, Artebone®, on seuraavan sukupolven luun korvike, jonka käyttökohteina ovat luuvauriot ja paranemisongelmat raajoissa kuten kädet ja nilkat, lapaluu ja lantio. Sen ylivoimaiset ominaisuudet johtuvat poronluusta uutetuista kasvutekijöistä yhdistettynä rakenteen tarjoavan TCP (trikalsiumfosfaatti) granuloiden kanssa ja jolla on potentiaalia muuttaa ortopedisia leikkauksia. Ensimmäinen tuote, Artebone® pasta, on valmis ja hakemusprosessi kaupallistamisen mahdollistavan CE-merkin saamiseksi on menossa. BBS:n hyväksytty neuvonantaja Nasdaq First North Growth Market Ruotsissa ja Suomessa on Stockholm Certified Adviser AB, +46 70 551 67 29, info@certifiedadviser.se. Lisätietoja: www.bbs-artebone.fi.