BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: Proteiiniuutteen valmistusta koskeva patentti on hyväksytty Kanadassa

22.10.2019

22.10.2019

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: Proteiiniuutteen valmistusta koskeva patentti on hyväksytty Kanadassa

Yhtiömme BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n patenttihakemus ”A METHOD FOR PREPARING A BONE PROTEIN PREPARATION AND A BONE PROTEIN PREPARATION CONTAINING POLYETHYLENE GLYCOL/GLYCEROL MATRIX AND CALCIUM SALT GRANULES”  on hyväksytty Kanadassa. Samainen proteiiniuutteen valmistusta koskeva Eurooppa- ja Euraasiapatentti on ollut voimassa noin kolme vuotta.

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi:
”Tämä on positiivinen tieto yhtiöllemme. Patentin hyväksyntä Kanadassa vahvistaa ARTEBONE® tuotteemme ja sen ainutlaatuisen komponentin, proteiiniekstraktin, patenttisuojaa maailmalla.”

Lisätietoja:

Ilkka Kangasniemi, toimitusjohtaja

puh. 040 7080307, s-posti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy

Nasdaq Stockholm AB

Keskeiset tiedotusvälineet

www.bbs-artebone.fi

Tämä on tieto, jonka BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on velvollinen julkistamaan EU:n markkinoiden väärinkäytön asetuksen mukaisesti. Tiedot on toimitettu julkaisemista varten edellä mainitun yhteyshenkilön edustajan välityksellä 22.lokakuuta 2019 klo 15.00 (UCT).

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on suomalainen ortobiologian yhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys-ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Ensimmäinen tuote, ARTEBONE® pasta, on valmis, ja haemme sille kaupallistamisen mahdollistavaa CE-merkintää. Lisätietoa: www.bbs-artebone.com.

Yhtiömme hyväksytty neuvonantaja Nasdaq First North Growth Market Ruotsissa ja Suomessa on Stockholm Certified Adviser AB, +46 70 551 67 29, info@certifiedadviser.se.