BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: Vuoden 2019 tilinpäätös on julkaistu

09.04.2020

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on julkaissut vuoden 2019 tilintarkastetun tilinpäätöksen yhtiön internet-sivuilla osoitteessa

http://www.bbs-artebone.fi/sijoittajille/sijoittajilletaloudelliset-raportit/

Tilinpäätös on myös tämän tiedotteen liitteenä.


BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj


Lisätietoja antavat:

Ilkka Kangasniemi, toimitusjohtaja

puh. +35840 7080 307, s-posti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi

Hannu Säynäjäkangas, talousjohtaja

puh. 040 5021092, s-posti: hannu.saynajakangas@bbs-artebone.fi


Hyväksytty neuvonantaja:

Stockholm Certified Advisers AB, p. +46 70 5516 729, info@certifiedadviser.se

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy

Nasdaq Stockholm AB

Keskeiset tiedotusvälineet

www.bbs-artebone.fi

Tämä on tieto, jonka BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on velvollinen julkistamaan EU:n markkinoiden väärinkäytön asetuksen mukaisesti. Tiedot on toimitettu julkaisemista varten edellä mainitun yhteyshenkilön edustajan välityksellä 9. huhtikuuta 2020 klo 13.30 (UTC+3:00).

BBS-Bioactive Bone Substitutes on vuonna 2003 toimintansa aloittanut terveysteknologiayhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys-ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Kehittämämme ARTEBONE® on tuotekehityksen loppumetreillä, ja haemme sille kaupallistamisen EU-alueella mahdollistavaa CE-merkintää. Olemme oululainen yritys, jolla on lääketehdasluvan omaava tehdas Reisjärvellä. Lisätietoa: www.bbs-artebone.com.

LIITTEET:

BBS-Toimintakertomus-ja-Tasekirja-2019

Liite