BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: ARTEBONE®-tuotteen patenttihakemuksen kaikki vaatimukset on hyväksytty USA:ssa

09.11.2020

Yhtiömme BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj patenttihakemuksen ”A METHOD FOR PREPARING A BONE PROTEIN PREPARATION AND A BONE PROTEIN PREPARATION” kaikki vaatimukset on nyt hyväksytty USA:ssa. Aiemmin keväällä (7.4.2020) tiedotimme samaisen patenttihakemuksen tuotevaatimusten hyväksynnästä. Nyt yhtiön kehittämä ARTEBONE®-tuote ja sen ainutlaatuinen komponentti, poron luusta eristettävä proteiiniuute, on patenttisuojattu kaikilla merkittävillä kauppa-alueilla ympäri maailmaa.

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi:
”USA on maailman suurin ortopedisten tuotteiden markkina-alue. Siksi tieto patentin myöntämisestä siellä sekä tuotteen että valmistuksen osalta on erittäin merkittävä yhtiöllemme.”

Lisätietoja:
Ilkka Kangasniemi, toimitusjohtaja,
puh. +358 40 7080 307,
s-posti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Nasdaq Stockholm AB
Keskeiset tiedotusvälineet
www.bbs-artebone.fi

Tämä on tieto, jonka BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on velvollinen julkistamaan EU:n markkinoiden väärinkäytön asetuksen mukaisesti. Tiedot on toimitettu julkaisemista varten edellä mainitun yhteyshenkilön edustajan välityksellä 9.11.2020 klo 08:45 (UTC+2:00).

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on suomalainen ortobiologian yhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys-ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Ensimmäinen tuote, ARTEBONE® pasta, on valmis, ja haemme sille kaupallistamisen mahdollistavaa CE-merkintää.

Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi.

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa and Nasdaq First North Growth Market Swedenissä. Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Stockholm Certified Advisers AB, puh. +46 70 5516 729, info@certifiedadviser.se