BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n 9.11.2020 klo 8:45 yhtiötiedotteessa julkaistu tieto on osoittautunut virheelliseksi

08.12.2020

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj (”BBS”, ”Yhtiö”) julkaisi 9.11.2020 klo 8:45 tiedotteen Yhtiön patenttihakemuksen ”A METHOD FOR PREPARING A BONE PROTEIN PREPARATION AND A BONE PROTEIN PREPARATION” kaikkien vaatimusten hyväksymisestä USA:ssa. Tämä tieto on osoittautunut virheelliseksi johtuen patenttitoimiston kanssa käydyn kirjeenvaihdon väärinymmärtämisestä.

ARTEBONE® tuotteeseen liittyvä patenttihakemus on jaettu kahteen osaan USA:ssa. Toinen osa koskee tuotevaatimuksia. Tämä patentti on ollut voimassa keväästä 2020 lähtien (tiedotettu 7.4.2020). Jaetun patentin toinen osa koskee ARTEBONE®:n valmistusprosessia.  Siihen liittyvä hakemus on jo julkaistu USA:n patenttiviraston nettisivuilla mutta patenttia ei ole vielä muodollisesti myönnetty. USA:n patenttiviraston tutkija on ilmoittanut BBS:lle, että jälkimmäinenkin patentti tullaan myöntämään muodollisen hakuprosessin jälkeen.

Pahoittelemme sekaannusta ja julkaisemme tiedotteen kaikkien vaatimusten hyväksynnästä välittömästi, kun tieto on saapunut Yhtiölle.

Lisätietoja:
Ilkka Kangasniemi, toimitusjohtaja,
puh. +358 40 7080 307,
s-posti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Nasdaq Stockholm AB
Keskeiset tiedotusvälineet
www.bbs-artebone.fi

Tämä on tieto, jonka BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on velvollinen julkistamaan EU:n markkinoiden väärinkäytön asetuksen mukaisesti. Tiedot on toimitettu julkaisemista varten edellä mainitun yhteyshenkilön edustajan välityksellä 8.12.2020 klo 15:00 (UTC+2:00).

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on suomalainen ortobiologian yhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Ensimmäinen tuote, ARTEBONE® pasta, on valmis, ja haemme sille kaupallistamisen mahdollistavaa CE-merkintää.
Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi.

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa and Nasdaq First North Growth Market Swedenissä. Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Stockholm Certified Advisers AB, puh. +46 70 5516 729, info@certifiedadviser.se