BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: ARTEBONE®-tuotteen valmistukselle tehdyn patenttihakemuksen vaatimuksia on hyväksytty USA:ssa

17.11.2021

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj, Yhtiötiedote, sisäpiiritieto, 17.11.2021 klo 17:20

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: ARTEBONE®-tuotteen valmistukselle tehdyn patenttihakemuksen vaatimuksia on hyväksytty  USA:ssa

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n (”Yhtiö”) patenttihakemuksen ”A METHOD FOR PREPARING A BONE PROTEIN PREPARATION AND A BONE PROTEIN PREPARATION” valmistusvaatimuksia on hyväksytty USA:ssa. Yhtiö on ilmoittanut US-patenttivirastolle hyväksyvänsä päätöksen. Patenttivirasto tulee myöntämään patentin Yhtiön hyväksynnän jälkeen, jonka jälkeen Yhtiön ARTEBONE® -tuotteen valmistusmenetelmällekin ollaan myönnetty patentti kaikissa maissa, joissa sitä on haettu.

Patentin tuotevaatimukset on jo aiemmin hyväksytty ja patentti myönnetty (tiedote 7.4.2020).

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi: ”Pitkään jatkunut koronapandemia on merkittävästi viivästyttänyt patenttihakemusten käsittelyä USA:ssa. Olemme tyytyväisiä, että tuotteemme valmistusmetodia koskeva patenttihakemus on nyt käsitelty ja myös hyväksytty, koska se vahvistaa merkittävästi USA:n patenttisalkkuamme.”

Lisätietoja: Ilkka Kangasniemi, toimitusjohtaja, puh. +35840 7080 307,
sposti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi

Hyväksytty neuvonantaja: Nordic Certified Advisers AB, puh. +46 70 5516 729, info@certifiedadviser.se

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy
Nasdaq Stockholm AB
Keskeiset tiedotusvälineet
www.bbs-artebone.fi


Tämä on tieto, jonka BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on velvollinen julkistamaan EU:n markkinoiden väärinkäytön asetuksen mukaisesti. Tiedot on toimitettu julkaisemista varten edellä mainitun yhteyshenkilön edustajan välityksellä 17.11.2020 klo 17:20 (UTC+3:00).

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on suomalainen ortobiologian yhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys-ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Ensimmäinen tuote, ARTEBONE® pasta, on valmis, ja haemme sille kaupallistamisen mahdollistavaa CE-merkintää. Lisätietoa: www.bbs-artebone.com.