BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: ARTEBONE®-tuotteen valmistukselle myönnetty patentti USA:ssa

11.01.2022

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj, Yhtiötiedote, sisäpiiritieto, 11.1.2022 klo 14:00

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: ARTEBONE®-tuotteen valmistukselle myönnetty patentti USA:ssa

Marraskuun 17. päivä 2021 tiedotetun BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n (”Yhtiö”) patenttihakemuksen ”A METHOD FOR PREPARING A BONE PROTEIN PREPARATION AND A BONE PROTEIN PREPARATION” valmistusvaatimuksien hyväksymisen jatkona kyseinen patentti on nyt 11.1.2022 myönnetty USA:ssa.

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi: ”Patentin myöntäminen päättää pitkän hakemuksen käsittelyn yhtiön eduksi. Myöntämisen myötä teknologian patenttisuoja USA:n markkinoilla vahvistuu.”

Lisätietoja:

Ilkka Kangasniemi, toimitusjohtaja, puh. +35840 7080 307,
sposti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi


Hyväksytty neuvonantaja: Nordic Certified Advisers AB, puh. +46 70 5516 729, info@certifiedadviser.se

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy
Nasdaq Stockholm AB
Keskeiset tiedotusvälineet
www.bbs-artebone.fi

Tämä on tieto, jonka BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on velvollinen julkistamaan EU:n markkinoiden väärinkäytön asetuksen mukaisesti. Tiedot on toimitettu julkaisemista varten edellä mainitun yhteyshenkilön edustajan välityksellä 11.01.2022 klo 14:00 (UTC+3:00).


BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on suomalainen ortobiologian yhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys-ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Ensimmäinen tuote, ARTEBONE® pasta, on valmis, ja haemme sille kaupallistamisen mahdollistavaa CE-merkintää. Lisätietoa: www.bbs-artebone.com.