BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: Yhdysvaltain viranomaiset julkaisivat ilmoituksen yhtiön jättämästä täydentävästä patenttihakemuksesta

18.05.2022

BBS- Bioactive Bone Substitutes Oyj (BBS) on saanut 17.5.2022 tiedon, että Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto on julkaissut BBS:n uudesta vireillä olevasta patenttihakemuksesta tiedotteen.

” BBS on jättänyt tämän täydentävän hakemuksen maksimoidakseen patenttiensa kattavuuden. Tämä aiempia patenttejamme täydentävä hakemus liittyy ARTEBONE®-tuotteiden valmistuksessa käytettyihin tiettyihin materiaaleihin ja menetelmiin, joilla tuotteita käytetään lääketieteellisessä hoidossa. Viranomaiset jättivät pienen osa aiemmin hyväksytyn patentin vaatimuksista (julkaistu 11.1.2022) hyväksymättä, ja uudella hakemuksella yhtiö jatkaa näiden vaatimusten puolustamista”, sanoo BBS:n toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi.

Viranomaiset tiedottavat hakemuksista viestiäkseen yleisölle hakemuksen olemassaolosta, ja hakemuksen julkaisu voi antaa BBS:lle tiettyjä väliaikaisia oikeuksia.

Patenttihakemus:

  • Patenttihakemus nro 17/545,931 (Yhdysvallat)
  • "Menetelmä luun proteiinin valmistamiseksi ja luuproteiinivalmiste."
  • Hakija: BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi
Puhelin: 040 708 0307, sähköposti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi