BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: Kaupankäynti BBS:n optio-oikeuksilla alkaa First North Growth Market Finlandissa

28.06.2022

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj Yhtiötiedote 28.6.2022 klo 17:00

Kaupankäynti BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n (”BBS” tai ”Yhtiö”) liikkeeseen laskemilla optio-oikeuksilla 1-2022 (TO1) ja 2-2022 (TO2) alkaa First North Growth Market Finlandissa arviolta 1.7.2022.

Koska optio-oikeuksia 1-2022 (TO1) ja 2-2022 (TO2) merkittiin Ruotsissa kumpiakin ainoastaan 8.084 kappaletta yhteensä 199 merkitsijän toimesta, optio-oikeudet eivät tule olemaan kaupankäynnin kohteena First North Growth Market Swedenissä. BBS tulee toimittamaan optio-oikeuksia Ruotsissa merkinneille sijoittajille, joiden optio-oikeudet on toimitettu Euroclear Sweden AB:n ylläpitämän arvo-osuusjärjestelmän kautta, ohjeet optio-oikeuksien vaihtamiseksi Euroclear Finland Oy:n arvo-osuusjärjestelmässä oleviin optio-oikeuksiin, joilla voidaan käydä kauppaa First North Growth Market Finlandissa. Ohjeet toimitetaan syyskuussa.

BBS-BIOACTIVE BONE SUBSTITUTES OYJ

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi
Puhelin: 040 708 0307, sähköposti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi

Talousjohtaja Liisa Hukka
Puhelin: 0400 611 038, sähköposti: liisa.hukka@bbs-artebone.fi

Hyväksytty neuvonantaja:

Nordic Certified Adviser AB, puh. +46 70 551 67 29, info@certifiedadviser.se

BBS-Bioactive Bone Substitutes on vuonna 2003 toimintansa aloittanut terveysteknologiayhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Kehittämämme ARTEBONE® on tuotekehityksen loppumetreillä, ja haemme sille kaupallistamisen EU-alueella mahdollistavaa CE-merkintää. Olemme oululainen yritys, jolla on lääketehdasluvan omaava tehdas Reisjärvellä.

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa and Nasdaq First North Growth Market Swedenissä.

Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi