Muutoksia BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n johtoryhmässä

08.08.2022

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj, yhtiötiedote, 8.8.2022 klo 10.00

Muutoksia BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n johtoryhmässä

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n (BBS) johtoryhmään kuuluva operatiivinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Hanna Tölli jää henkilökohtaiselle vapaalle 8.8.2022-23.10.2023. Nykyisin BBS:llä tuotantopäällikkönä toimiva Jussi Jukka on nimitetty uudeksi tuotantojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 8.8.2022 alkaen.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi
Puhelin: 040 708 0307, sähköposti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi

Hyväksytty neuvonantaja:

Nordic Certified Adviser AB, puh. +46 70 551 67 29, info@certifiedadviser.se

BBS-Bioactive Bone Substitutes on vuonna 2003 toimintansa aloittanut terveysteknologiayhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Kehittämämme ARTEBONE® on tuotekehityksen loppumetreillä, ja haemme sille kaupallistamisen EU-alueella mahdollistavaa CE-merkintää. Olemme oululainen yritys, jolla on lääketehdasluvan omaava tehdas Reisjärvellä.

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa and Nasdaq First North Growth Market Swedenissä.

Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi