BBS-Bioactive Bone Substitutes tiedottaa suunnitelmastaan luopua rinnakkaislistauksestaan Nasdaq First North Growth Market Sweden -listalta

04.11.2022

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj, yhtiötiedote, 4.11.2022 9:50

Yhtiön hallitus on kokouksessaan 4.11.2022 päättänyt, että BBS-Bioactive Bone Substitutes aloittaa valmistelut Nasdaq First North Swedenin (”First North Sweden”) rinnakkaislistauksesta luopumiseksi ja keskittää kaupankäynnin Nasdaq First North Finland (”First North Finland”) listalle. Muodollinen anomus rinnakkaislistauksesta luopumiseksi Nasdaqille tehdään aikaisintaan kolmen kuukauden kuluttua tästä päivästä.
Syy rinnakaislistautumisesta luopumiseen on kaupankäynnin alhainen määrä First North Sweden listalla. Hallitus haluaa keskittää kaiken kaupankäynnin yhdelle markkinapaikalle, First North Finlandiin, lisätäkseen osakkeiden kaupankäyntiä ja antaakseen siten omistajille paremmat mahdollisuudet ostaa ja myydä yhtiön osakkeita.

Lisätietoa rinnakkaislistautumisesta luopumisesta julkaistaan, kun muodollinen prosessi on käynnistetty Nasdaq First Northin kanssa.


Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi
Puhelin: +358 40 708 0307, sähköposti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi 

Hyväksytty neuvonantaja:
Nordic Certified Adviser AB, puh. +46 70 551 67 29, info@certifiedadviser.se 


BBS lyhyesti

BBS-Bioactive Bone Substitutes on vuonna 2003 toimintansa aloittanut terveysteknologiayhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Kehittämämme ARTEBONE® on tuotekehityksen loppumetreillä, ja haemme sille kaupallistamisen EU-alueella mahdollistavaa CE-merkintää. Olemme oululainen yritys, jolla on lääketehdasluvan omaava tehdas Reisjärvellä.

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa and Nasdaq First North Growth Market Swedenissä.
Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi