BBS-Bioactive Bone Substitutes: Nasdaq First North Growth Market Swedenin rinnakkaislistauksen poisto hyväksytty

16.02.2023

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj, yhtiötiedote, 16.2.2023 klo 19.45

BBS-Bioactive Bone Substitutes: Nasdaq First North Growth Market Swedenin rinnakkaislistauksen poisto hyväksytty

Nasdaq Stockholm AB on tänään (16.2.2023) hyväksynyt hakemuksen poistaa BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n (”BBS”) rinnakkaislistatut osakkeet (kaupankäyntikoodi BONES, ISIN-koodi FI4000260583) Nasdaq First North Growth Market Swedenin listalta ("Nasdaq FN GM Sweden"). Yhtiö ilmoitti aiemmin 13.2.2023 hakevansa osakkeidensa poistamista.

Viimeinen kaupankäyntipäivä BBS:n osakkeilla Nasdaq First North Growth Market Swedenissä on 3.3.2023.

BBS muistuttaa Euroclear Sweden AB:hen rekisteröityjä osakkeenomistajiaan siitä, että vaikka yhtiön osakkeita ei enää ole jatkossa listattu Nasdaq FN GM Swedenissä, osakkeenomistajat voivat käydä kauppaa osakkeilla siirtämällä osakkeensa Euroclear Finlandin ylläpitämään arvo-osuusjärjestelmään. Siirron toteuttamiseksi osakkeenomistajan tulee ottaa yhteyttä omaan tilinhoitajaansa. Jotkut tilinhoitajat tekevät siirron automaattisesti, ja toiset osakkeenomistajan hyväksynnän jälkeen.

Ruotsista rinnakkaislistautumisesta luopumisen jälkeen BBS:n osakkeilla käydään kauppaa vain euroissa Nasdaq First North Growth Market Finlandissa kaupankäyntitunnuksella BONEH (ISIN-koodi: FI4000260583).

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi
Puhelin: +358 40 708 0307, sähköposti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi

Hyväksytty neuvonantaja:
Nordic Certified Adviser AB, puh. +46 70 551 67 29, info@certifiedadviser.se

BBS lyhyesti

BBS-Bioactive Bone Substitutes on vuonna 2003 toimintansa aloittanut terveysteknologiayhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Kehittämämme ARTEBONE® on tuotekehityksen loppumetreillä, ja haemme sille kaupallistamisen EU-alueella mahdollistavaa CE-merkintää. Olemme oululainen yritys, jolla on lääketehdasluvan omaava tehdas Reisjärvellä.

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa and Nasdaq First North Growth Market Swedenissä (rinnakkaislistauksesta luopumiseen asti).
Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi