BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: BBS:n ja Riverfort Global Opportunities PCC Ltd:n väliseen rahoitusjärjestelyyn liittyvä vaihtovelkakirjalainojen vaihtaminen osakkeiksi

01.09.2023

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj, Yhtiötiedote, 1.9.2023 klo 15:00

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: BBS:n ja Riverfort Global Opportunities PCC Ltd:n väliseen rahoitusjärjestelyyn liittyvä vaihtovelkakirjalainojen vaihtaminen osakkeiksi

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj (”BBS” tai "Yhtiö") on saanut Riverfort Global Opportunities PCC Ltd:lta ("Riverfort") pyynnön konvertoida 75 000 euron vaihtovelkakirjalainaosuus yhtiön osakkeiksi merkintähinnalla 0,39222 euroa per osake.

Merkintähinta on rahoitusjärjestelyyn ehtojen mukainen “90 % alimmasta keskikurssista konvertointia edeltävän kymmenen päivän ajalta”.

Vaihto toteutetaan vaiheittain siten, että yhtiö siirtää välittömästi Riverfortille yhteensä 100 000   kappaletta yhtiön hallussa olevia omia osakkeita. Siirron jälkeen yhtiön hallussa on yhteensä 1 451 kappaletta yhtiön omia osakkeita.

Lisäksi yhtiön hallitus tulee tekemään päätöksen maksuttomasta osakeannista yhtiölle itselleen, ylimääräisen yhtiökokouksen 30.3.2023 myöntämien valtuutusten puitteissa. Maksuttoman osakeannin jälkeen yhtiö siirtää loput 91 219 yhtiön omaa osaketta Riverfortille. Yhtiö tulee tiedottamaan annista ja osakkeiden siirrosta erikseen myöhemmin.

Lisätietoja:

Ilkka Kangasniemi, toimitusjohtaja,
puh. +35840 7080 307,
sposti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi

Hyväksytty neuvonantaja:
Nordic Certified Advisers AB,
puh. +46 70 5516 729,
info@certifiedadviser.se

BBS lyhyesti

BBS-Bioactive Bone Substitutes on vuonna 2003 toimintansa aloittanut terveysteknologiayhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Kehittämämme ARTEBONE® on tuotekehityksen loppumetreillä, ja haemme sille kaupallistamisen EU-alueella mahdollistavaa CE-merkintää. Olemme oululainen yritys, jolla on lääketehdasluvan omaava tehdas Reisjärvellä. Yhtiön pääkonttori on Oulussa ja yhtiö työllistää 20 henkilöä.

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa.

Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi