BBS-Bioactive Bone Substitutes on päättänyt maksuttomasta osakeannista itselleen

04.09.2023

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj, yhtiötiedote, 4.9.2023 klo 09.45

BBS-Bioactive Bone Substitutes on päättänyt maksuttomasta osakeannista itselleen

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n ("BBS") hallitus on kokouksessaan 3.9.2023 päättänyt 500 000 osakkeen maksuttomasta osakeannista yhtiölle itselleen. Annilla varaudutaan mahdolliseen lainapääoman konvertointiin sekä muihin mahdollisiin toimenpiteisiin ylimääräisen yhtiökokouksen 30.3.2023 myöntämien valtuutusten puitteissa.

Suunnatun osakeannin jälkeen BBS:n hallussa on yhteensä 601 451 yhtiön omaa osaketta, mikä vastaa 4,1 prosenttia yhtiön osakkeista ja äänistä.

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi
Puhelin: 040 708 0307, sähköposti: ilkka.kangasniemi@bbs-artebone.fi 

Hyväksytty neuvonantaja:
Nordic Certified Adviser AB, puh. +46 70 551 67 29, info@certifiedadviser.se 

BBS lyhyesti

BBS-Bioactive Bone Substitutes on vuonna 2003 toimintansa aloittanut terveysteknologiayhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Kehittämämme ARTEBONE® on tuotekehityksen loppumetreillä, ja haemme sille kaupallistamisen EU-alueella mahdollistavaa CE-merkintää. Olemme oululainen yritys, jolla on lääketehdasluvan omaava tehdas Reisjärvellä. Yhtiön pääkonttori on Oulussa ja yhtiö työllistää 20 henkilöä.

BBS:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa.

Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi